Canevim 13. bölüm full izle! Canevim 13. bölüm ile 2 Eylül Pazartesi akşamında ATV'de. Canevim 13. bölüm izle seçeneği tek parça halinde haberimizde.

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz ile Aras Aydın'ın oynadığı Canevim dizisi 13. bölüm ile 2 Eylül 2019 Pazartesi akşamında saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak. Canevim son bölümünde; Ceylan'ın Taylan hakkındaki ortadan kaybolma soruları ortalığı karıştırır. Feryal da Ömer'in teklifini kabul ederken itiraf kaydı için hemen harekete geçer.

CANEVİM 13. BÖLÜM ÖZETİ

Ceylan, Ömer ile Taylan arasında kalır. Tek derdi ise kan dökülmeden bu hesaplaşmanın tamamen ortadan kalkmasını istemektir. Ömer de Hamza ile Hacı Anne'nin gizlice babalık testi yaptırdığını öğrenir. Kendisini aklaması adına ise son bir adımı kalmıştır. Taylan'ın önüne çıkan engeller, Ömer'i yaşam ile ölüm arasında gidip gelmesini sağlar. Ceylan'ı sarsan haber de Taylan'ı zora sokar.

Canevim 13. bölüm full izle

Kristina'nın bebeğine ait testin sonuçlarına ulaşan Ceylan, ihanet, oyun ve gizli kalmış gerçekler ile yüzleşir. Elvan'ın sırrını öğrenen Günnur, onu bu beladan korumak ister. Elvan artık tamamen geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır. Artık onun için pek fazla bir kaçış kalmamıştır.

Demon Slayer 5. sezon ne zaman çıkacak? Demon Slayer 5. sezon ne zaman çıkacak?

CANEVİM 13. BÖLÜM İZLE