Arif V 216 filminin çekimlerini tamamlar tamamlamaz ilk bulduğu fırsatta tatile çıkan Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, kendini ödüllendirdi.

1 Milyon değerinde olan Samatya isimli yatını satan Cem Yılmaz, onun yerine Azimut Magellano 66 marka, 20 metre uzunluğundaki 2 milyon 650 bin dolar ( 9 milyon 133 bin TL) değerindeki yeni bir yat aldı.

Altın fiyatları rekora koşuyor: Gram altın piyasaları alt üst ediyor Altın fiyatları rekora koşuyor: Gram altın piyasaları alt üst ediyor

Teknenin fotoğraflarının basına sızması üzerine Takvim Gazetesinden akıl almaz bir iftira geldi. Takvim Gazetesi iftirasında Cem Yılmaz'ın teknesinde Türk Bayrağı değil, ABD bayrağı dalgalandığını belirten bir haber yazdı. Haberde ABD Bayraklı olduğu için Cem Yılmaz'ın vergi kaçırdığı iddia edildi.

CEM YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Cem yılmaz, Takvim gazetesinin iddiasına kişisel Twitter hesabından çok sert tepki gösterdi. Yılmaz, "İftirada bugün ! Teknem amerikan bayraklıymış ve vergi kaçırıyormuşum ! Etrafta teknelerin % 80 den fazlası amerikan bayraklı olmasına rağmen benim teknem 9 yıldır Türk bayraklı ve İstanbul limanına kayıtlı! Vergi kaçırma konusuna gelince ! Buna ancak gülerim. Ahlaksız ve çaresiz insanların nelerle uğraştığını hepiniz görün istedim! Demek bu habere göre bütün amerikan bayraklı teknelerin sahibi "uyanık ve vergi kaçakcısı" İyi demek ki ben bunlardan değilim. Bilin bunları" paylaşımında bulundu.

Takvim Gazetesi'nin kaçırdığı önemli bir konu daha var. Vergi kaçırmakla suçladıkları Cem Yılmaz, her yıl vergi rekortmenleri listesinde ilk 100'ün içerisine giriyor. Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı listede 2016 yılı vergi rekortmenleri listesinde de Cem Yılmaz 5.2 milyon lira vergi ödeyerek, vergi rekortmenleri listesinde 89. Sıradaki yerini almıştı.