Adı bir Arap şeyhinin oğluyla birlikte olduğu iddialarına karışan İrlandalı model Chole Loughnan sessizliğini bozdu. Türkiye'ye uzun süre dönmemek üzere ABD'ye giden güzel model, iddialar göre burada tanıştığı Arap şeyhinin oğluyla Miami'de akşam yemeği yedi. İddiaların magazin gündeminde sıklıkla yer almasının ardından Serdar Ortaç'ın moralinin hayli bozuk olduğu görülürken, Chole hakkında haberlere tepki gösterdi.

Mayo çekimleri için gittiği Miami'de birbirinden iddialı pozlara imza atan Chole Loughnan ile Serdar Ortaç'ın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı bir süredir yazılıp çiziliyordu. Genç modelin Türkiye'ye dönmemek istediği iddia edilirken, bu iddia evliliği çıkmaza girdiği şeklinde yorumlanmıştı.

HAKKIMDA DEDİKODU YAPILIYOR

Sosyal medya hesabından hakkındaki iddialara yanıt veren 26 yaşındaki model, yemek gecesi iddialarını yalanladı. Dedikodu yapılması ile buna inanılmasının aynı oranda kötü olduğunu belirten İrlandalı güzel, "Benim fikrim, ikisinin de cezası öbür dünyada aynı" ifadelerini kullandı.