Çılgın Sedat, katıldığı bir canlı yayında Serebral palsi rahatsızlığı bulunan çocuğunun tedavi masrafları için geçirdiği sıkıntılı dönemleri gözyaşları arasında anlattı.

Şarkıcı ve oyuncu Çılgın Sedat'ın hayatı ekranları başındakileri hüzünlendirdi. Müge ve Günşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Çılgın Sedat, Serebral palsi hastalığı olan çocuğunun tedavi masrafları için geçirdiği sıkıntılı dönemden bahsetti. Gerekli olan maddi desteği toplamak adına her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalıştığını kaydeden Sedat, bu sürede herkesin kendisini görmezden gelemsine alındığını sözlerine ekledi.

Masrafları Oldukça Çok

Sedat, masrafları şimdiden 8 bin lirayı bulan ve şu anda 350 bin lira borcu olduğunu da yineleyen Çılgın Sedat, "Geçtiğimiz günler içerisinde sahne alırken oğlumu rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırdılar. Ben sadece onu telefonla izlemek zorunda kaldım. Sahnede olduğumdan dolayı beni izlemeye gelen insanları terk edemedim. Onları eğlendirdim. Hastada sadece 1 gün işe gitmek zorunda kalıyorum. Onun dışında yaşantım alt üst." diyerek gözyaşlarına boğuldu.