Club Brugge Galatasaray şifresiz canlı izle! Club Brugge Galatasaray şifresiz beIN SPORTS, Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor canlı izle linki.

Şampiyonlar Ligi A grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Club Brugge karşısına çıkıyor. 18 Eylül 2019 Çarşamba akşamı saat 19.55'de başlayacak olan Club Brugge Galatasaray maçı şifresiz CBC Sport kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray'da kadroya dahil edilmeyen Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı, Martin Linnes, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık ve Emre Akbaba ile sakat olan Younes Belhanda karşılaşmada forma giyemeyecek. Club Brugge'de ise sakatlıkları bulunan Jelle Vossen, Siebe Schrijvers ve Dion Cools'un durumları maç saatinde netlik kazanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Marcao, Christian Luyindama, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Jean Michael Seri, Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Radamel Falcao.

Club Brugge: Simon Mignolet, Simon Deli, Eder Balanta, Federico Ricca, Brandon Mechele, Mats Rits, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Clinton Mata, David Okereke, Dennis

CLUB BRUGGE GALATASARAY ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Club Brugge Galatasaray maçını şifresiz olarak Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.