Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Engin karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz ay Beşiktaş'ta bulunan bir otelin odasında Filiz Aker tarafından sırtından 4 kurşun ile vurularak öldürülmüştü.

Bu cinayet günlerce konuşulmuş ve tartışılmıştı. Vatan Şaşmaz'ın cenaze törenine Çocuklar Duymasın dizisindeki rol arkadaşları da katılmış ve Vatan Şaşmaz ile ilgili yaptıkları açıklamada çok üzgün olduklarını dile getirmişlerdi.

Ancak dün akşam yeni bölümü yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde 70'ler partisi yapılması izleyiciden tepki topladı.

Dizide Meltem karakterinin annesini canlandıran Ayşen Tekin, öldüğünde ona özel bölüm yapıldığını hatırlatan izleyici, Şaşmaz'a özel bölüm yapılmamasına çok kızdı.

Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından henüz 1 ay geçmemiş olmasına rağmen, Vatan Şaşmaz'a özel bir bölüm yapmak yerine '70'ler partisi' yapılması izleyici oldukça kızdırdı.

Bir çok izleyici sosyal medya hesaplarından Çocuklar Duymasın dizisini eleştiri yağmuruna tuttu.

Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından bir veda bile yapmayan ekibe seyirci, "Bare 70'ler partisi yapmasaydınız" diyerek tepki gösterdi.

Dizinin sonraki bölümlerinde Vatan Şaşmaz'a özel bir bölüm yapıp yapmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Filmin yapımcısından ve oyuncularında konuyla ilgili henüz hiçbir bilgilendirme yapılmadı.

Çocuklar Duymasın dizisi bu sene başladığı günden beri tepki çekmeye devam ediyor. Daha önce de bir sahnede arka tarafta bulunan kitaplıkta 'FETÖ kitabı' olması tepki çekmişti.

Bir başka bölümde ise, bir çok cinayet işlemiş olan sorumsuz kamyon şoförlerinin dizide övülmesi tepkilere neden olmuştu.