Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin Pazar günü yayınlanan bölümünde ki şok ayrılık gündeme bomba gibi düşmüştü.

Pazar günü yayınlanan son bölümde Meltem ayrılık kararını önce en yakın arkadaşına Gönül ile paylaşmıştı. Meltem ayrılık kararını Gönül ile paylaşırken gözlerinin dolduğu görülmüştü. Ayrılık kararını Haluk'a söylemek için hazırlık yapan Meltem, Haluk'a söylemek için uygun zamanı kollamıştı.

Günün sonunda Meltem, Haluk'a ayrılmak istediğini söylemiş ve Haluk neye uğradığını şaşırarak adeta şoke olmuştu.

Haluk bu kararı hiç beklemiyordu, hatta Meltem kendisine ayrılık kararını açıklamadan önce, çalıştığı şirketin ofisinde ailenin öneminde bahseden bir konuşmak yaparken, Meltem'i de ne kadar çok sevdiğini dile getirmişti.

Ancak izleyiciler sosyal medya hesaplarından bu ayrılığın gerçekleşmeyeceğini belirterek, Haluk ile Meltem'in barışacağını dile getiriyorlardı.

Konuyla ilgili Çocuklar Duymasın dizisinin senaristine çağrıda bulunan Mesut Yar, Meltem ile Haluk'u gerçekten boşa dedi.

Mesut Yar yazdığı köşe yazısında: "Çocuklar Duymasın" (Kanal D) dizinin önceki akşam yayınlanan bölümü bana biraz kendini tekrar gibi geldi. Haluk ile Meltem'in daha önce de birkaç kez ayrılmaya karar verdiğini izlemiştik. Sonunda hep barıştılar. Muhtemel yine öyle olacak. O değil de senarist olsam bu çifti gerçekten boşardım. Malum dizide her hafta gündelik yaşamı neden ve sonuçlarıyla anlatma ve tespit çıkarma çabası var. Boşanmış ailelerin gündelik yaşamı, çekilen sıkıntılar, hüsranlar ya da artık neyse bu konularla işi çıkmaz sokaktan çıkarmış da olabilirdim. Hani hayattaki sonlar hep de mutlu değil. Ya da bazı mutlu sonlar hiç düşünmediğimiz yerlerden gelebiliyor!" ifadelerini kullandı.