Çukur 3.sezon 1.bölüm izle! Çukur 3.sezon 1.bölüm full izle tek parça halinde Show TV'de. Çukur 3.sezon 1. son bölümünü 16 Eylül 2019 Pazartesi gününde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Köstendil, Öner Erkan, Necip Memilli ve Perihan Savaş'ın oynadığı Çukur dizisi, 3. sezon 68. bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Çukur dizisinin 3.sezon 1.bölümü 16 Eylül 2019 Pazartesi akşamında saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.

Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları

Cumali 'Uyumayın kalkın! İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz? Benim babama kalmayan dünya size kalır mı? İdris'in oğulları babanızı aldılar burada mısınız?' demesi ve Vartolu'nun 'Size kamusal alanda yere tükürülmeyeceğini hayvanat bahçesinde hiç mi öğretmediler? Yere kim tükürdüyse kuruyana kadar onu temizlesin aksi takdirde bizzat ben yalatırım!' diyerek haykırması Çukur 3.sezon 68.bölüm fragmanına damga vuran anlar oldu.

ÇUKUR 3.SEZON 1.BÖLÜM İZLE