Çukur 3. sezon başlıyor. Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur 3. sezon 1. bölüm ile geri dönüyor. Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak?

Çukur yeni 3. sezonu ile izleyicilerine merhaba diyor. Çukur 3. sezon ne zaman başlıyor? Eylül ayının gelmesi ile birlikte izleyiciler sezon finali yapan dizilerin ne zaman başlayacağını merak eder hale geldiler. Çukur 3. sezonunun ilk fragmanında Cumali karakterine hayat veren Necip Memili'nin oyunculuğu büyük bir alkış aldı.

Cumali 'Uyumayın kalkın! İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz? Benim babama kalmayan dünya size kalır mı? İdris'in oğulları babanızı aldılar burada mısınız?' diye haykırması herkesi derinden yaralar. Vartolu, 'Size kamusal alanda yere tükürülmeyeceğini hayvanat bahçesinde hiç mi öğretmediler? Yere kim tükürdüyse kuruyana kadar onu temizlesin aksi takdirde bizzat ben yalatırım!' diyerek karşılık vermesi de ilginç sahnelerden göze çarpan bir anektod oldu.

Çukur 3. yeni sezon fragmanı yayınlandı. Çukur'un yeni sezon fragmanında Damla Sönmez'in diziye dahil olduğu görülüyor. Nefes kesen fragman Yücel'in 'Sen babanı öldürmek zorunda kaldın mı hiç? İnsan aklı böyle bir acıyı kaldıramıyormuş meğerse?' sözleri ile başlıyor. Yamaç'ın İdris Koçovalı'yı vurduğu anlar herkesi adeta şoka uğrattı.

ÇUKUR 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çukur dizisi 3. sezonu ile 16 Eylül 2019 Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında olacak.