Çukur 68.bölüm izle! Çukur 68. son bölümü 16 Eylül 2019 Pazartesi sansürsüz Puhu TV'de. Çukur 68.bölüm full izle tek parça halinde burada.

Çukur yeni sezonu ile Show TV ekranlarında başlıyor. 16 Eylül 2019 Pazartesi günü Çukur dizisi 68. bölümü ile akşam saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak. Çukur 2. sezon finalinde; Yücel'in oyunu sonrasında Yamaç ile İdris Koçovalı'dan biri diğerini vurmak zorunda kalıyor. Çukur dizisinin 3. sezon ilk fragmanında ise İdris2in ölüm haberi geliyor.

Çukur 68. bölüm izle linki full hd tek parça halinde Show TV'de olacak.

ÇUKUR 68.BÖLÜM ÖZETİ

Koçovalılar, hayatlarının en büyük acısıyla karşı karşıyadır! Yücel'in oyunuyla Yamaç ve İdris Koçovalı'dan biri diğerini vurmak zorunda kalmıştır. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı Çukur'da hakimiyeti Akın Koçovalı alırken, Baykal'ın kızı Efsun'un Çukur'a adım atması kartların yeniden dağıtılmasına neden olacak.

Çukur 68.bölüm izle

Azer, Yücel ve Timsah'la işbirliği yapan Efsun'un planı merakla beklenirken, Akın ile Azer'in bir araya gelmesi de soru işareti yaratacak. Sultan'ın Vartolu Sadettin'den isteği ekran başındakileri şaşırtacak. Herkesten bir adım önde olduğunu düşünen Yücel ise en beklemediği anda hayati bir tuzakla karşı karşıya kalacak.

ÇUKUR 68.BÖLÜM İZLE