Çukur 69.bölüm ile Show TV'de. Çukur 69. son bölümde neler yaşanacak? Çukur 69.bölüm sansürsüz izle linki full tek parça halinde burada. Çukur 69.bölüm izle!

Çukur 69.bölüm fragmanında; Yamaç düşmanlarının peşine takılırken Baykal'ın kızı olan Efsun'un da karşısına çıkar. Azer de Adana'ya giderken hayatının en büyük sınavını verir. Hapishaneden götürülen Vartolu'yu suçlayan Cumali'nin yanı sıra Çukur sokaklarında yeniden silahla kovalamaca başlar.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Mahallede gezintiye çıkan kim varsa pazarda satış yaptığını gören Karaca'nın yanına uğrar. Karaca'nın öfkesi halen dinmezken bu sefer Akın'ın üzerine gider. Karaca'nın kendisine söylediklerine öfkelenen Akın, mahalle içerisinde sakin kalmaya çalışsa da Pazar alanını o esnada eli silahlı motorcular basar.

Dilan Polat yardımcısı Şule neden ayrıldı? Şule'nin işten ayrılma sebebi nedir? Dilan Polat yardımcısı Şule neden ayrıldı? Şule'nin işten ayrılma sebebi nedir?

Hastane odasında Yamaç'ı bir sürpriz beklemektedir. Yamaç'ın odasındaki kadın Nehir'dir. Azer'in yaptıklarına dayanamayan Akın hesap sormaya giderken Yücel'in kapısına dayanır. Akın'ın tek isteği Yücel'in verdiği sözü tutmasıdır. Yücel, Efsun ve Azer'in her dediğini yapmasını söyler.

cukur69-bolum-izle

Azer'in Akın'a bir ortaklık teklifi vardır. Akın teklifi kabul etse de net tavrını ortaya koyar. Çukur'un kendisine ait olduğunu belirten Akın, burada olacak her şeyde sadece kendi kuralları işlediğini söyler. Yücel, Timsah ve Azer ile aynı yemek masasına oturan Efsun, Çukur'a ait planlarından bahseder. Yücel, bu planların kolay kolay işlemeyeceğini söyleyerek, masadakilere Karakuzular'dan bahseder.

Sakinleştiriciler ile ayakta kalmaya çabalayan Cumali görevlilerden kelepçelerini açmalarını ister. Cumali bu duruma daha da sinirlenerek hastane odasında sedyeyi kırdıktan sonra gardiyanlara saldırır. Ve bir kez daha sakinleştirici ile kendisini yerde bulur.

Çukur 69.Bölüm izle TIKLA