Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kızının nikah töreninde şahitlik yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gelinden 4 çocuk sözü isteyince ortalık bir anda kahkahaya büründü.

AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısında yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonrasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kızının düğünde yer aldı ve gelinin nikah şahitliğini yaptı.

Nihat-Ayşen Zeybekci'nin kızı Fatma Zeybekci'nin Seval-Sait Özkan çiftinin oğulları İbrahim Özkan ile hayatını birleştiren nikah törenine katılan Erdoğan'ın yanında Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Recep Akdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli eski ve yeni milletvekillerinin yanı sıra iş ve ekonomi dünyasında davetliler yer aldı.

Düğün

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydığı nikahın şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov yaptı.

Nikah sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fatma kardeşten en az 4 çocuk istiyoruz. Anasından ve babasından geri kalmasını kimse istemez. Güçlü milletler güçlü aileler ile gelir. Kadınlar asla evlilik cüzdanlarının yerini unutmaz." ifadelerini kullandı.