Fransa'nın Ukrayna'ya Asker Gönderme Planları Fransa'nın Ukrayna'ya Asker Gönderme Planları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki gerilim devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı iddialarına eleştiri getiren Erdoğan, "Bu yaptıkları doğmamış çocuğa don biçmektir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün'e gerçekleştireceği ziyaret öncesinde gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu. Son olarak Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bazı cümleler kuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı ne ilk ne de son olay olacaktır. Bizim gündemimizde böyle bir şey yoktur. Kılıçdaroğlu'nun yaptığı şey doğmamış çocuğa don biçmektir. Yargıdan böyle bir şey duydunuz mu? Böyle bir şey kimseye geldi mi? Bunların yaptığı sadece kendilerini gündemde tutabilmek." şeklinde konuştu.

"KİMSENİN CAN GÜVENLİĞİ YOK!"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise son yaptığı açıklamasında, "Hükümetin elle tutukur yaptığı hiçbir şey yok. Yargının bağımsızlığından konuşuyorlar ama farkında bile değiller. Darbe girişiminden sonra yapılan OHAL ilanı sivil darbedir. Ama kimse bunun farkında değil. Türkiye'de hiç kimsenin can ve mal güvenliği kesinlikle yoktur. Bunu daha öncede söyledim ve yine söylüyorum. Buna bende dahilim." ifadelerine yer verdi.