Defne Samyeli'nin model kızı Deren Talu, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Bugün boşanan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin arasına girdiği iddia edilen Deren Talu, sosyal medyada yaptığı açıklamada söz konusu iddiaları reddetti. İddialar çin 'nefretle kınıyorum' diyen Deren Talu, mahkemeye başvuracağını söyledi.

Şeyma Subaşı ile evliliğini bugün sonlandıran Acun Ilıcalı'nın adı, 22 yaşındaki Deren Talu ile birlikte anılmış ve ünlü yapımcının Londra'da Talu için ev satın aldığı iddia edilmiti.

İşte Deren Talu'nun açıklaması;

"Çok şaşkınım kırgıon ve kızgınım Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır, Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim. İddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir. Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz."

deren

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu, 1996 yılında dünyaya geldi. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu'nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir.) Lise eğitimini ENKAOkulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.