Eşi Okan Kurt ile 6 yıllık evliliğini 10 dakikada anlaşmalı olaran bitiren Demet Aklın, sosyal medyada Demet Şener'e sert tepki gösterdi. Demet Şener'in kendisini ima ederek yaptığı yoruma tepki gösteren Demet Akalın, haberi yapan sayfanın sosyal medya hesabına "Beni bu kadınla aynı sayfaya koymayın rica ediyorum" ifadesini bıraktı.

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin boşanmasının yankıları sürüyor. 6 yıl önce evlenen çift, haciz olayları nedeniye önceki gün Beykoz Adliyesi'nde boşandı. Boşanmanın ardından Demet Akalın'ın eski sevgilisi İbrahim Kutluay ile evlenen Demet Şener, bir sosyal medya kullanıcısının olayla ilgili yorumuna karşılık vermiş ve Akalın'ı kızdırmıştı.

"SENİN GÜNAHINI ALANLAR BİR BİR DÖKÜLÜYOR"

Şener bir takipçisinin "Ne demişler; sen doğru dur Allah eğrinin cezasını verir... Sen çok asil bir bayansın senin günahını alanlar bir bir dökülüyor." yorumunu beğendi. Bu yorum 2.sayfa adresinde paylaşılınca Demet Akalın'dan tepki gecikmedi.

BEN BU KADINLA AYNI SAYFAYA KOYMAYIN"

Demet Şener'le sosyal medyada dahi yan yana gelmek istemeyen Akalın, "Beni bu kadınla aynı sayfaya koymayın rica ediyorum" dedi.