Demirören Ailesi'nin acı kaybı. İş dünyasının önemli isimlerinden Erdoğan Demirören 80 yaşında hayatını kaybetti. Demirören Holding Kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüren Demirören, bir süredir solunum yetmezliği teşhisi nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu. Ünlü işadamının acı haberini doktorları canlı yayında duyururken Demirören ailesi tazileri kabul etti.

31 Mayıs'tan bu yana solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi göre Demirören bugün saat 11.53 sıralarında hayata veda etti. Demirören tedavi gördüğü hastanenin önünde kurulan kürsüden acı haber canlı yayında verdildi. Hastane doktorlarından Dr. Özgür Şamilgil yaptığı açıklamada, 'Saygıdeğer iş insanı Erdoğan Demirören bugün saat 11.53 itibarıyla aramızdan ayrılmıştır" dedi.

Erdoğan Demirören'in bir süredir hastanelerinde solunum yetersizliği nedeniyle tedavi ve takip altında olduğunu aktaran Şamilgil, "Sayın Demirören, ailesinin yakın ilgi ve alakası, hastanemizin tüm personelinin yoğun desteği ve çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibarıyla tüm ülkemize, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Allah kalanlara sabırlar versin' dedi.

CENAZE TÖRENİ PAZAR GÜNÜ

Aile adına bir açıklama yapan Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal ise 'Cenaze töreniyle ilgili gerekli açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama pazar günü öğle namazını müteakip Fatih Camisi'ni düşünüyoruz. Ülkemize, milletimize ve Demirören ailesine baş sağlığı diliyoruz' ifadelerini kullandı.

KIZINDAN AÇIKLAMA

Erdoğan Demirören'in kızı Meltem Demirören Oktay, hastane önünde gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Hava Durumu Uyarıları ve Tahminlerine İlişkin Güncel Rapor Hava Durumu Uyarıları ve Tahminlerine İlişkin Güncel Rapor

'Acımız büyük' diyen Meltem Demirören Oktay, 'Hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın' diye konuştu.