Gece yarısı yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan CHP Antalya Milletvekili ve CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sabah saatlerinde durumunun kötüleşmesi sebebiyle yoğun bakıma alındı.

Üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle yoğun bakıma alınan CHP Antalya Milletvekili ve CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bir damarında tıkanıklık olduğu tespit edildi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde yatan CHP Eski Lideri ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı bir çok ünlü isim yalnız bırakmadı. Hastalandığını duyan bir çok isim hastaneye giderek Deniz Baykal'ın durumu hakkında bilgi aldı.

Hastaneye Deniz Baykal'ın yanına gidenlerden birisi de CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş oldu. Barış Yarkadaş, Deniz Baykal'ın yattığı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne giderek Deniz Baykal'ın doktorları ile görüştü. Deniz Baykal'ın doktorlarından bilgi alan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş yaptığı açıklama da; 'Eski Genel Başkanımız Sn. Deniz Baykal'ın tedavi gördüğü hastaneye gelerek doktorlarından bilgi aldık. Gereken herşey yapılıyor. ' dedi. Barış Yarkadaş, Deniz Baykal'a bazı testler yapıldığını, bir damarında pıhtı tespit edildiğini ve hastanenin gerekli müdahaleyi yaptığını bildirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl de "Bir pıhtı sonucu damar tıkanıklığı söz konusuydu ancak yapılan anjiyoyla damar açıldı, o pıhtının yarattığı sorunlar giderildi. Şu anda durumu iyi. İşlem bitmek üzere, oradan da yoğun bakıma alıp ilaçla takip edecekler." dedi.