Çukur'da gösterdiği performansla kariyerini zirvesine çıkan genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz, dünyanın en gözde modellerinin yer aldığı Victoria's Secret defilesi için davet aldı. Bir süredir ABD'de oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu, her yıl yüzlerce modelin başvurduğu Victoria's Secret defilesi için cast direktörüyle görüşmeye gitti.

Zuhal Olcay'ın Gençlik Sırrı,  Zamansız Güzellik Zuhal Olcay'ın Gençlik Sırrı, Zamansız Güzellik

Her yıl düzenlenen Victoria's Secret defilesinde bu yıl ilk kez bir Türk kızı podyuma çıkabilir. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Victoria's Secret seçmeleri için New York'a davet edildi. Dilan Çiçek Deniz, yılbaşı gecesi yayınlanacak olan defile öncesi elemeleri geçebilirse dünyanın en popüler modelleriyle aynı podyumu paylaşacak.

SEÇMELERE GİREN İLK TÜRK OLDU

2014 yılında Miss Universe Turkey seçildikten sonra modellik yapmayan ve oyunculuk kariyerine yoğunlaşan Dilan Çiçek Deniz, seçmelere davet edilen ilk Türk oldu.

HaberTürk'ün haberine göre Dilan Çiçek Deniz "Eğer defilede yer alma fırsatı yakalarsam yurtdışında oyunculuk kariyerime adım atmam için çok önemli bir şans olacak, bu yüzden çok heyecanlıyım. Çok önemli kişiler ile tanıştım" dedi.