İnstagram dünyasının ünlü isimlerinden selfie kraliçesi Connie Whitton, hamile olduğunu doğumdan 4 saat önce öğrendi.

19 yaşındaki instagram ünlüsü Connie Whitton, böbreklerinde başlayan ağrılar nedeniyle hastaneye gitmiş ve böbreklerinde 4 adet taş olduğunu öğrenmişti. 4 taşı dökmek için oldukça zor günler geçiren selfie kraliçesi Connie Whitton, özel bir diyet uygulamıştı. Uyguladığı özel bir diyet programı sayesinde 6 kilo veren instagram dünyasının ünlü ismi Connie Whitton, bir süre sonra kilo almaya başladı.

Kilo almaya başlayınca çılgına dönen Connie Whitton, neden kilo aldığına anlam veremiyordu. Bu süre zarfında çok ciddi sırt ağrıları çektiğini belirten selfie kraliçesi Connie Whitton, sırt ağrılarının gün geçtikçe çekilmez bir hal aldığını belirtti.

Sırt ağrıları dayanılmaz boyutlara ulaşınca doktora giden Connie Whitton, doktorun isteği üzerine tarama yaptırdı. Yaptırdığı tarama sonucu doktorun söyledikleriyle büyük bir şok yaşadı.

Hindistan'ın Gizemli Tapınağı, Arkeologları Şaşırtan Keşif Hindistan'ın Gizemli Tapınağı, Arkeologları Şaşırtan Keşif

Belindeki şiddetli ağrılar nedeniyle doktora giden Connie Whitton, hamile olduğunu, ağrılarının sebebinin de bu hamilelik olduğunu öğrendi. Hamile olduğunu öğrenen Connie Whitton, gün içerisinde doğum yapacağını

Öğrendiğinde ise ikinci şokunu yaşadı.

Hamile olduğunu öğrendikten 4 saat sonra doğum yapan İnstagram dünyasının ünlü ismi selfie kraliçesi Connie Whitton, hamile olduğunu öğrendikten 4 saat sonra çocuğunu kucağına aldı.

Connie Whitton, çocuğunu kucağına aldıktan sonra ilk işi selfie çekip instagram hesabında paylaşmak oldu.