Galatasaray'ın eski yıldızlarından biri olan Emmanuel Eboue çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı kırmızılı takımı halen unutmadığını söyleyen Eboue, bir gün mutlaka geri döneceğini söyledi.

Oldukça sıkıntılı günler geçiren ve yeniden toparlanma süreci içerisinde olduğunu belirten Eboue, Galatasaray'dan bir kez daha övgü ile bahsetti. Yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden oldukça hırpalanan ve depresyon geçirdikten sonra ülkesine dönmeye karar veren Eboue, burada bir futbol okulunda genç oyuncular yetiştirirken tekrardan futbolun içerisinde kaldığını sözlerine ekledi.

A Milli Takım Avusturya'ya Karşı Ağır Bir Mağlubiyet Aldı A Milli Takım Avusturya'ya Karşı Ağır Bir Mağlubiyet Aldı

Zor Günler Geride Kaldı

Eboue yaptığı açıklamasında, "Gerçekten Galatasaray'ı çok özledim. Özelliklede coşkulu olan sarı kırmızılı taraftarları. Galatasaray'ın son yaptığı transferler gerçekten de tam isabet diyebilirim. Zamanla bütün taşlar yerine oturacaktır. Şu anda Afrika'dayım ama yakın bir zamanda İngiltere'ye dönerek antrenörlük için diploma alacağım. Burada geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için her şeye sıfırdan başlayacağız." dedi.

Eski eşinden boşandıktan sonra zor günler geçirerek çocuklarını bir daha asla göremediğini belirten Eboue bunun kendisine yapılan bir zalimlik olduğunun altını çizerek her şeyi geride bıraktığını ve yeniden hayata dört elle sarıldığını da sözlerine eklemeden geçemedi.