Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşayan Alişan, yaptığı açıklamalar ile olay olmuştu. 'Benim evleneceğim kadın çok güzel olmamalı', 'Evleneceğim kadın tabiî ki terliklerimi ayağıma getirecek' gibi yaptığı açıklamalar ile tepki çekmiş ve günlerce eleştirilmişti.

Sonraki günlerde Eda Erol sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda 'Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık… herşey için teşekkür ederim…' diyerek, Alişan'dan ayrıldığını duyurmuştu.

Eda Erol'un bu açıklamasının ardından ablası Esra Erol, ayrılık haberlerini yalanlamış ve Eda Erol'un sosyal medya hesabının çalındığını belirtmişti.

Ancak kısa süre sonra Alişan sosyal medya hesabından ayrıldıklarını doğrulayan bir mesaj paylaşmıştı.

Ayrılık haberlerinin ardından Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu ortaya bir iddia atarak, "Eda Erol ile çekildiğimiz bir fotoğrafı silmem için bana 30 bin dolar teklif edildi" demişti.

Bu iddialarının ardından Ogan Şenyolcu, bugün Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli televizyon programına konuk oldu.

Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'in sunduğu Duymayan Kalmasın programında Eda Erol ile ilgili sorulan soruları cevaplayan Ogan Şenyolcu, Esra Erol'un programında çalışırken Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile ilişki yaşamaya başladıklarını ve bu ilişkiyi Esra Erol'un da onayladığını söyledi.

Programda Eda Erol ve Ogan Şenyolcu'nun aşk yaşadığı günlere ait fotoğraf da ilk kez ekranlara geldi. Eda Erol ve Alişan'ın ilişkilerini noktalamalarının ardından Şenyolcu, bu fotoğrafın yayınlanmaması için kendisine 30 bin dolar teklif edildiğini öne sürmüştü.