Akhisarspor'un genç yıldızı Emre Akbaba'nın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun uğraş verdiği genç oyuncu için Fenerbahçe de devreye girdi. Edinilen bilgilere göre sarı-lacivertliler, Aytemiz Alanyaspor ile bonservis konusunda anlaştı.

Emre Akbaba'nın transferi için Galatasaray'dan 5 milyon euro isteyen Aytemiz Alanyaspor yönetimi sarı-kırmızılıların 3 milyon euroda ısrar etmesi üzerine transfere sıcak bakmıyordu. Fenerbahçe'de Salih Uçan'ın takımdan ayrılmasının ardından orta saha arayışlarına giren Cocu, Emre Akbaba için olumlu rapor verince Fenerbahçeli yöneticiler Alanyaspor'un kapısını çaldı.

EZELİ RAKİPLER AKBABA İÇİN SAVAŞIYOR

Fenerbahçe ve Galatasaray Aytemiz Alanyaspor'da oynayan Milli futbolcu Emre Akbaba'yı transfer etmek için adeta savaşıyor.
Fenerbahçe, Salih'in Empoli'ye gitmesi ile bir süredir ilgilendiği Emre Akbaba transferini bitirdi. Cocu'nun gözden çıkarttığı Salih'in eski antrenörünün çalıştırdığı Empoli'ye gitmesi ile FFP konusunda eli rahatlayan sarı lacivertliler, Galatasaray'ın da uzun süredir istediği Emre Akbaba için savaşıyor.

İki ezeli rakip transfer dönemi sürerken Milli yıldızı takımlarına katmak için savaşıyorlar...