Esra Eron şok bir kararla TV8'deki Gel Konuşalım programına veda etti. Esra Eron kimdir, Gel Konuşalım programından neden ayrıldı? Esra Eron Gel Konuşalım programını birlikte sunduğur partneri Hakan Ural'a sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi.

Esra Eron, takipçilerine yaptığı açıklamasında partneri Hakan Ural'ın kendisine saygısızlık yaptığını belirtirken, "Yüksel egolu davranışlardan bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım" ifadelerini kullandı.

ACUN'A TEŞEKKÜR HAKAN'A TEPKİ

Esra Eron, instagram hesabından "Üç senedir benim için bir aile olan tüm TV8 çalışanlarına ve ekibine teşekkür ediyorum. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum. Başta sevgili patronum Acun Ilıcalı ve tüm ekip arkadaşlarıan bana destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Beni her sabah evine konuk alan izleyicilerime de sonsuz sevgiler" mesajını yayınladı.

esra-eron

GEL KONUŞALIM ESRA ERON KİMDİR?

Sunucu, manken ve oyuncu Esra Eron, 1980 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 2002 Miss Turkey Güzellik yarışmasında üçüncü olan Esra Eron, aynı yıl içinde Miss Europe yarışmasında da üçüncü oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık ile 2008 yılında nikah masasına oturdu. 2010 yılında Alya isminde bir kız çocuğu dünyaya getiren Esra Eron, 5 yıllık eşi Murat Aşık'tan 2013 yılında boşandı. Kiralık Aşk (Feryal Tümen), Hırsız Var! (Begüm) ve Çatıdaki Kız gibi ekran projelerinde yer alan Esra Eron, Türkçe yanı sıra İngilizce ve Fransızca da bilmektedir. Magazin programlarının sunuculuğunu yapan Esra Eron, 2018 yılında gündüz kuşağı programı Gel Konuşalım ekibine dahil oldu.