Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşayan Alişan, evliliğe kısa bir süre kala nişanlısı Eda Erol'dan ayrıldı.

Ayrılığı Eda Erol sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Eda Erol'un sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık paylaşımını kardeşi Esra Erol yalanlayarak, Eda Erol'un sosyal medya hesabının çalındığını iddia etmişti. Ayrılık tartışmalarına son noktayı koyan kişi şarkıcı Alişan oldu. Alişan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığı doğrulayarak son noktayı koymuş oldu.

Bu ayrılık şarkıcı Alişan ciddi miktarda zarara soktu. Eda Erol ile düğün hazırlıkları yapan Alişan, Şişli Bomonti'den lüks bir daire kiralamıştı. Dairenin 1 yıllık kirasını peşin ödeyen Alişan büyük zarar etti.

Aylık kirası 6 bin dolar (21 bin TL) olan evin 1 yıllık kirası olan 72 bin dolar'ı ( 252 bin tl'yi) peşin ödeyen Alişan, bu paranın peşine düştü. Ev sahibi ile görüşen Alişan, yaptığı anlaşma ile 2 aylık kirasından vazgeçti ve 10 aylık kira bedelini geri aldı. Yani 60 bin dolar (210 bin TL) geri alan Alişan, hiç oturmadığı evden 12 bin dolar (42 bin TL) zarar etmiş oldu.

Ayrıca kiraladığı eve yakın olan bir otelin düğün salonunu tutan Alişan, kaparo olarak 30 bin tl ödeme yapmıştı. Düğünün iptal olmasının ardından düğün salonuna verdiği 30 bin tl kaparo yanmış oldu.

Yani iptal edilen düğün, Alişan'a 72 bin TL'ye mal olmuş oldu.