Dünya sosyal medya devi olan Facebook, sosyal medyayı tek eline almaya devam ediyor. Daha önce bir başka sosyal medya devi olan İnstagram'ı satın alan Facebook, ardından da dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ı satın almıştı.

Snapchat uygulamasını da satın almak isteyen Facebook, amacına ulaşamayınca Snapchat'te olan bazı özellikleri Facebook'a entegre etmişti.

Facebook şimdi ise son günlerde oldukça popüler olan bir uygulamayı daha satın aldı. To Be Honest (TBH) uygulamasını satın alan Facebook, gücüne güç katmaya devam ediyor.

Zuckerberg, Facebook ve İnstagram'dan başka sosyal medya platformlarına kaçan kullanıcıları, bu yöntem ile elinde tutmak istiyor.

To be Honest uygulamasında kullanıcılar kimlikleri gizli kalacak şekilde, birbirlerine sorular soruyor ve kendilerine sorulan soruları cevaplıyor. Özellikle gençler arasında kullanımı oldukça yaygınlaşan To Be Honest uygulaması için Facebook'un ne kadar ödeme yaptığı henüz açıklanmadı.

To Be Honest uygulaması Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde, android cihazlara ve Apple cihazlara kolaylıkla indirilebiliyor.

Uygulamayı cihazına indiren kişiler, uygulama üzerinde bir hesap oluşturuyor. Hesabını oluşturduktan sonra tanımadığı ve kimliğini göremediği kişilere sorular soruyor ve kendisine sorulan sorulara da cevap veriyor.

To Be Honest uygulamasını satın alan Facebook'un, uygulama üzerinde güncellemeler yaparak yeni özellikler getirmesi ve böylece uygulamanın kullanıcı sayısını arttırması bekleniyor.