Beklenen verimi alamayan o yedi futbolcunun gönderilmesine ilişkin spor gündemini etkileyen gelişme tecrübeli teknik çalıştırıcı tarafından da bizzat doğrulandı.

Aralarında Sürpriz İsimler Bile Var

Fatih Terim'in yollarını ayırmayı düşündüğü o futbolcular arasında sürpriz isimler de var. Nitekim bunlardan birisi Manchester City takımından kiralanan Jason Dinayer. Dinayer, sezon sonunda sözleşmesi yenilenmeyecek ve eski kulübüne dönecek olan isimlerden sadece birisi.

Fatih Terim'in göndermesine kesin gözüyle bakılan bir başka isim forma şansı bulamayan Latovlevici. Takımda uzun bir süreden beri yedek olarak yer alan bu futbolcuyla da yeni sezonun başından itibaren yollar ayrılacak.

Şaşırtan İsimler

Sürpriz olarak yorumlanan bu gelişmeyle birlikte Fatih Terim hangi 7 futbolcu için etkili bir karar aldı haberinde de belirtildiği üzere kulübünde tamamen revizyona gitmeye hazırlanıyor. Buna göre Yasin Öztekin, Hakan Balta ve Ryan Donk gibi şaşırtan isimler de bulunuyor. Bu isimlerle de yollarını ayırma kararı alan Fatih Terim böylelikle takımda bayağı yenileme sürecine gideceği yönünde bir sinyal vermiş oldu.

Ayrıca kulübün alt yapısından yetişen Koray Günter ve Eray İşcan gibi isimlerin de kendilerine fazlasıyla yer bulamadıkları için gönderilmesi de Fatih Terim'in flaş kararları arasındaki yerini korumaya devam ediyor.

Bu kararın ne zaman uygulanacağı ve kesinlik kazanacağı önümüzdeki günlerde netleşse de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olanların sözleşmeleri yenilenmeyecek. Böylelikle kulübün tamamen revizyona gitmeyi düşündüğü dikkat çekmekte.