Süper Lig'in 4. Haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşan Fenerbahçe, son dakikada yediği gol ile birlikte sahadan 3-2 mağlup olarak ayrıldı.

İLK GOL ÇOK ERKEN GELDİ

Maçın ilk golü 85. Saniyede Medipol Başakşehir takımından geldi. Maçın 85. Saniyesinde korner kullanan Eski Fenerbahçeli oyuncu Emre Belezoğlu'nun ortasını kafa şutuyla Fenerbahçe ağlarına gönderen oyuncu Attamah takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden tam 30 dakika sonra yani 32. Dakikada Emmanuel Adebayor yine kafa golü ile Medipol Başakşehir'i 2-0 öne geçiren golü attı.

2-0'DAN 2-2 OLDU

Medipol Başakşehir karşısında 2-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe takımına umut olacak gol ilk yarının son saniyelerinde Nabil Dirar tarafından geldi. Nabil Dirar ilk yarının son saniyelerinde attığı gol ile Fenerbahçe'ye umut oldu.

79. dakikada Fenerbahçeli Valbuena korner kullandı. Valbuena'nın kornerden açtığı ortaya yükselen Skrtel kafayı vurduğu top Gael Clichy'nin dizine çarparak yön değiştip filerle buluştu. Fenerbahçe bu gol ile maçı 2-0 'dan 2-2 'ye getirmiş oldu.

FENERBAHÇE SON DAKİKADA YIKILDI

Fenerbahçe 90+2. Dakikada Kerim Frei'nin attığı gol ile adeta yıkılarak sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

FB TV'DE BÜYÜK HATA

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın basın toplantısını canlı olarak yayınlayan FB TV'de canlı yayın sırasında öyle bir hata oldu ki, bu hata çok tepki topladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Medipol Başakşehir ile oynanan maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe TV'de canlı yayın esnasında kameramanın pili bitince, "Pil azaldı, pili değiştirin." uyarısı ekrana yansıdı. Bu sebepten ötürü basın toplantısı sırasında yayın 2 dakikalığına kesildi ve yeniden başladı. Bu görüntü Fenerbahçe taraftarları tarafından da sosyal medyada büyük tepki topladı.