Fenerbahçe lige kötü bir başlangıç yaparak, başarısız bir başlangıç yaptı. Ligde üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Aykut Kocaman'ın istifa edeceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Son 2 maçında maç boyunca önde olduğu halde, maç sonunda yediği goller ile sahadan beraberlik ile ayrılmıştı.

Oynanan son maçta Osmanlıspor karşısında 7. Dakika da attığı golle 1-0 öne geçen ve maç boyunca bu skoru koruyan Fenerbahçe, son dakikalarda yediği gol ile maç sonunda sahadan 1-1 beraberlik ile ayrılmıştı.

Feyyaz Uçar'dan Milli Takım Krizine İlişkin Açıklamalar Feyyaz Uçar'dan Milli Takım Krizine İlişkin Açıklamalar

Bu maçın ardından açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, istifa edeceği sinyalini vermişti. Aykut Kocaman'ın bu açıklamasının ardından bir çok haber sitesinde Aykut Kocaman'ın istifasına kesin gözüyle bakıldığı belirtilmişti.

Aykut Kocaman bugünkü antrenmana takımının başında olarak çıktı. Bu sırada Fenerbahçe'den de Aykut Kocaman ile ilgili bir açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada; '04 Kasım 2017 günü, deplasmanda oynadığımız Osmanlıspor karşılaşmasının ardından, maç sonucunun vermiş olduğu üzüntü ve duygu yoğunluğu nedeniyle, Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman, ulusal basın önünde birtakım ifadeler kullanmış; bu ifadelerden yola çıkarak birçok iddia ortaya atılmıştır. Gelinen noktada, Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Sayın Aykut Kocaman'dır ve hocamız bugünkü idmanda takımımızın başındadır. Kaybedilen puanlar, puan tablosundaki durum tabi ki hiçbir Fenerbahçeliyi mutlu edecek cinsten değildir; ancak unutulmamalıdır ki, henüz kaybedilmiş bir şey yoktur. Geçmişte örneklerine şahit olduğumuz gibi, futbol takımımızın geriye düştüğü zamanlar olmuş, ancak büyük taraftarının koşulsuz desteğiyle ayağa kalkmasını bilmiş ve şampiyonluk kupasını gururla kaldırmıştır. Bugün de hedefimiz şüphesiz ŞAMPİYONLUKTUR. Kamuoyundan ve medyadan beklentimiz, dedikodu haberciliği ve manipülasyonu bir tarz edinmiş gazetecilikten ziyade, kulübümüzden yapılan açıklamalar baz alınarak gündem oluşturulmasıdır. Mevcut durumda, futbol takımımız, Sivasspor karşılaşması için çalışmalarına Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman önderliğinde başlayacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.' Denildi.