Fenerbahçe yönetimi Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan için harekete geçti. Siyah-beyazlı yönetimle yaşadığı sorun nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıan Tolgay Arslan'ın menajeri, Fenerbahçe ile masaya oturdu. Galatasaray'ın de peşinde olduğu Tolgay için Fenerbahçe'nin bir adım daha önde olduğu öğrenildi.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu için nabız yoklayan Fenerbahçe yönetimi Tolgay transferini takas yoluyla çözmek istiyor. Sezon başından bu yana takımda yer bulamayan Ozan Tufan'ı öneren Fenerbahçe'nin Ozan-Tolgay takasıyla transferi çözmek istiyor.

Tolgay'ın menajeri Bulut "İlk tercihimiz F.Bahçe olacak" derken, Sarı-Lacivertli yönetim de 2022 haziranına kadar sözleşmesi bulunan Tolgay için Ozan Tufan'ı takasta kullanmayı hedefliyor.

DEVRE ARASINDA BİTEBİLİR

Beşiktaş'ın da daha önce Ozan Tufan'a ilgisi vardı. Beşiktaş ile sulh içinde anlaşarak bu işi çözüme kavuşturmak isteyen F.Bahçe kısa süre içinde harekete geçecek.

LaLiga'da Arda Güler Etkisi ve Yenilikler LaLiga'da Arda Güler Etkisi ve Yenilikler

COMOLLİ GÖRÜŞECEK...

F.Bahçeli kurmaylar ile Comolli'nin Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelip pazarlık masasına oturmak istediği ocak ayında da Tolgay'a imza attırmayı planladığı bildirildi.