Süper Lig'de sarsıntılı günler geçiren Fenerbahçe'nin üzerinde kara bulutlar dolanmaya devam ediyor. Ligin 4. haftasında sahasında Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Medipol Başakşehir'i ağırlayan Fenerbahçe, sahasında 3-2 yenilerek ağır bir mağlubiyet almıştı. Nefes kesen mücadelede yaşanan tribün olayları, gollerin ve skorun önüne geçti.

Fenerbahçe tribünleri, kötü giden takımın PFDK'ya sevk edilmesine neden olarak takımı ateşe attı. Başakşehir'le oynanan mücadelede, eski oyuncuları Volkan Babacan'ın ağır hareket etmesine sinirlenen kale arkasındaki bazı holiganlar, Milli kaleciye pet şişe atarak, oyuncunun neredeyse yaralanmasına neden olacaktı. Kafasına isabet eden pet şişe ile yaralanan Volkan Babacan ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, yaşananların Fenerbahçe camiasına yakışmadığına işaret etti.

İŞTE PFDK'YA SEVK EDİLEN KULÜPLER

Feyyaz Uçar'dan Milli Takım Krizine İlişkin Açıklamalar Feyyaz Uçar'dan Milli Takım Krizine İlişkin Açıklamalar

Fenerbahçe'nin yanı sıra, Kayserispor, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasındaki saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat, Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçındaki talimatlara aykırı hareket, Gençlerbirliği ise Trabzonspor karşılaşmasında 7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edilen diğer kulüpler oldu.

.