Galatasaray'a Milli takım arası yaramadı. Süper Lig'e harika bir giriş yaparak, 3 haftada 9 puan toplayan Galatasaray, Milli Takım arasından sonra çıktığı Antalyaspor deplasmanında 1 puana razı oldu. Menez ve Nasri gibi isimlerden yoksun olarak sahaya çıkan Antalyaspor karşısında zaman zaman zorlanan Galatasaray, Fransız golcüsü Gomis'in golüyle öne geçerken, Akdeniz ekibinde eşitlik golü dünya yıldızı Samuel Eto'o'dan geldi.

Antalya'da 26 binin üzerindeki futbolseverin karşısında oynanan mücadelede sıcak hava ve nem, futbolculara zor anlar yaşattı. Zemindeki problemler nedeniyle iki takım oyuncuları da temkinli oynadı. Galatasaray'da göze çarpan isimlerden Ndiaye, vasat bir oyun sergilerken, 60'ıncı dakikada yerini Selçuk İnan'a bıraktı. Küskün yıldız Selçuk, zaman zaman yaptığı top kayıplarıyla yine taraftarın tepkisini çekerken, uzatma anlarında yakalanan serbest vuruşları da değerlendiremedi.

TUDOR, OYUNA MÜDAHALEDE GEÇ KALDI

İlk yarıda istediği oyunu kısmen ortaya koyabilen Galatasaray, ikinci yarıda Antalyaspor ataklarına karşılık veremedi. Takımın diri isimlerinden Ndiaye'yi Selçuk'la değiştiren Tudor, aynı dakikalarda sakatlanan Serdar Kurtuluş'un yerine Denayer'i oyuna aldı.