Porto deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle dönen Galatasaray'da, Belhanda ve Feghouli'nin performansları bir kez daha hayal kırıklığı yarattı. İleri uçta alternatifi bulunmayan Fatih Terim, ilk 11'de başlattığı Belhanda'dan istediği verimi yine alamadı. Terim ile yıldızı barışmayan bir diğer isim olan Feghouli ise takımın en çok kazanan ismi olmasına rağmen ilk 11'in yolunu unuttu.

Sarı-kırmızılı ekipte kredilerini tüketen iki ismin devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yönetime konuyla ilgili raporunu sunan Terim, yüksek maaş alan ve takıma gerekli katkıyı sağlayamayan Belhanda ve Feghouli'nin yerine yeni isimlerle ligin ikinci yarısına hazırlanacak.

MENAJERLERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre teknik direktör Fatih Terim'in talimatıyla, bu iki futbolcu da satış listesine konuldu. Ayrıca yönetim, işi sağlama almak adına iki yıldızın menajerini de İstanbul'a davet etti. Önümüzdeki hafta görüşmeler yapılacak.

LaLiga'da Arda Güler Etkisi ve Yenilikler LaLiga'da Arda Güler Etkisi ve Yenilikler

Hedefte Çin ve Araplar var

Galatasaray Yönetimi'nin satış planında Arap ve Çin kulüpleri başı çekiyor. Ocak ayında iki ligde de transfer döneminin açılacak olması, bu oyuncuların satışını cazip kılıyor. Feghouli ve Belhanda'nın menajerleriyle birlikte transferin yol haritası çizilecek. Duruma göre oyuncuların bonservisinde de kolaylık sağlanması düşünülüyor.