Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana yoğun şekilde eleştirilen kaptan Selçuk İnan, aynı isteksiz performansı bu sezon da gösterince taraftarın tepkisi çığ gibi arttı. Son olarak ligin 4. haftasına Antalyaspor karşısında alınan 1-1'lik beraberlikte oyuna sonradan giren Selçuk, etkisiz performansıyla yine eleştiri oklarının hedefi oldu.

Maça kaptan olarak başlayan Muslera'dan kaptanlık bandını alan Selçuk, bu hareketiyle sosyal medyada büyük tepki gördü. Devre arasında gönderilmesi düşünülen Selçuk İnan'la Başkan Dursun Özbek, bugün Florya'da bir araya geldi. Özel olarak gerçekleşen görüşmeden sızan ilk bilgilere göre Başkan Özbek, Selçuk'a kredi sözü verdi.

"TAKIMDA EN TECRÜBELİ İSİM SENSİN"

Başkan Dursun Özbek, ' Bu kulüpte en tecrübeli isimlerden birisin. İyi, kötü, acı, tatlı ne günler geçirdin. Kulağını tıka ve sen çık futbolunu oyna. Biz arkandayız. Futboluna ve takımına konsantre ol. Daha fazla çalış, performansını da yukarı taşı. Galatasaray'a hizmet etmeye devam et. Sen bizim kaptanımızsın' dedi.