Galatasaray Fenerbahçe şifresiz izle! GS FB şifresiz kanallar listesi Justin TV, Taraftarium, Jestyayın, Netspor. GS FB şifresiz beIN Sports canlı izle linki.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını Türk Telekom Stadyumu'nda paylaşıyor. Saat 20.00'da başlayacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçı beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'de 10 puan ve averajla 2. sırada yer alan Fenerbahçe'nin takipçilerinden Galatasaray'ın 8 puanı bulunuyor. Ezeli rekabette 390. kez karşı karşıya gelecek olan takımlarından Fenerbahçe'nin Galatasaray'a göre ezici bir üstünlüğü bulunuyor. 17 Ocak 1909 tarihinde Galatasaray'ın kazandığı 2-0'lık maçla başlayan ezeli rekabette sarı lacivertliler oldukça üstün durumda.

İki takım arasında oynanan son 10 maçta ise 6 beraberlik göze çarpıyor. Rekabetteki son 10 karşılaşmada Fenerbahçe 3, Galatasaray 1 kez kazanabildi.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo (Ömer Bayram), Seri, Nzonzi, Feghouli, Belhanda (Lemina), Babel, Falcao

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Zanka, Jailson, Dirar, Isla, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu, Deniz Türüç, Kruse,Ozan Tufan, ve Vedat Muric

GALATASARAY FENERBAHÇE ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz olarak canlı yayınlayacak kanallar arasında Justin TV, Taraftarium, Jestyayın, Netspor bulunuyor.