Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçı Win Sports TV canlı izle! Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz kanallar listesi haberimizde.

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe, 28 Eylül 2019 Cumartesi akşamında saat 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı Galatasaray Fenerbahçe derbisi beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray Fenerbahçe maçı ayrıca Win Sports TV üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe tarihlerinde 390. derbiye çıkıyor. 110 yıllık rekabette Fenerbahçe'nin ezeli rakibine karşı 146-123'lük üstünlüğü bulunuyor. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Emre Akbaba dışında eksik yok. Çenesinde kırıklar bulunan Belhanda ise özel maske ile derbide oynayabilecek. Fenerbahçe'de ise sakatlığını bulunan Rodrigues derbide yok.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Christian Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Younes Belhanda, Sofiane Fehouli, Ryan Babel, Radamel Falcao

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ozan Tufan, Zanka, Nabil Dirar, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu, Deniz Türüç, Max Kruse, Tolga Ciğerci, Vedat Muriqi.

WİN SPORTS TV FREKANSI

Position: 43.1°W
Satellite: Intelsat 11
Frequency: 4097 V
System: DVB-S2
SR FEC: 9600 2/3
Encryption: Irdeto
Source: Drhans-tv 161003

GALATASARAY FENERBAHÇE ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz olarak Justin TV, Netspor, Jestyayın ve Taraftarium gibi siteler üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.