Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Galatasaray, bu transfer döneminde kadrosuna kattığı genç isimlerle dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar son olarak Bandırmaspor'da forma giyen Birhan Vatansever ile sözleşme imzaladı.

1997 doğumlu genç yıldız adayının transferi Galatasaray'ın sosyal medya hesabından duyurulurken, yine Galatasaray altyapısından yetişen Birhan Vatansever ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Galatasaray Kulübü, Bandırmaspor'da forma giyen Birhan Vatansever'i iki yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün açıklaması şu şekilde: "Kulübümüz, altyapımızda yetişen Birhan Vatansever´in transferi konusunda geçtiğimiz sezon oynadığı Bandırmaspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Birhan Vatansever ile iki sezonluk sözleşme imzalanmıştır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan  "Sorunları Çözeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sorunları Çözeceğiz"

Birhan Vatansever kimdir? Birhan Vatansever kaç yaşında?

Ön liberonun yanında merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında da oynayabilen 21 yaşındaki oyuncu, futbola 2011 yılında Galatasaray altyapısında başladı. Galatasaray'ın U16, U19 ve U21 takımlarında forma giyen genç oyuncu, 2015 yılında Bergama Belediyesi'nde kiralık olarak forma giydi. 2016-2017 sezonunda Galatasaray A takımına yükselen Birhan Vatansever, geçtiğimiz sezon Bandırmaspor'a transfer olmuştu

.