Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından sarı-kırmızı ile daha fazla bütünleşmeye başlayan Galatasaray taraftarı, bu hafta sonu oynanacak olan Osmanlıspor maçı için de kampanya başlattı.

50 BİN HASHTAG

Sezonun taraftar rekorunu kırmak için Twitter üzerinden etkinlik başlatan ve kısa bir süre içerisinde büyük destek gören 'galatasaray için 50 bin hastag' günün en çok konuşulanları arasına girdi.

FATİH TERİM'E BÜYÜK DESTEK

Bu hafta sonu oynanacak olan Galatarasay-Osmanlıspor maçında sezonun geride kalan haftalarındaki seyirci rekorunu kırmak isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar, 'galatasarayicin50binhastaghi' ile Fatih Terim ve futbolculara destek vermeyi planlıyor.

YÜZDE 5 KAPASİTE DOLDU

Galatasaraylı taraftarlar takımı, teknik heyeti ve yönetimi zaman zaman protesto etse de bu sezon deplasmanlarda kendilerine ayrılan yüzde 5'kapasiteyi her maçta tamamen doldurdu.

TARAFTAR SAYISI ARTIYOR

Türk Telekom Stadı'nda ise 30 bin kişinin geldiği Teleset Mobilya Akhisarspor maçı hariç kombineler dışında satışa çıkan her bilet alıcısını buldu. İçeride ve dışarıda kapalı gişe oynayan Galatarasay 16 haftada 324 bin 948 taraftara ulaştı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe maçında 52 bin 291 ile seyirci rekoru kırdı.

ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI

Ayrıca yönetim taraftarlardan GS Store'dan alışveriş yapmalarını da istedi. Her sene dünyayı sarsan alışveriş çılgınlığı 'Black Friday' (Kara Cuma) göndermesiyle sarı-kırmızılı taraftarlar Twitter'da 'YellovFriday' (Sarı Cuma) etkinliği başlattı.

Cuma günü Galatarasay taraftarının Gs Store'dan yüklü miktarda alışveriş yapması bekleniyor.