CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Hedef Aldı CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Hedef Aldı

Çanakkale'de yaşanan 5.5'lik deprem sonrasında Gaziosmanpaşa'da 25 yıllık olduğu öğrenilen 4 katlı bir bina tamamen boşaltıldı. Binada deprem sonrasında çatlaklar meydana geldiği belirtildi.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, merkez üssü Çanakkale Ayvacık olan ve İstanbul'u da vuran 5.5 şiddetindeki deprem sonrasında 4 katlı bir binada çatlaklar oluştuğu belirtilirken bina alınan güvenlik önlemleri sonrasında tamamen boşaltıldı.

Binada Çatlaklar Oluştu

Gaziosmanpaşa'da, 25 yıllık olduğu öğrenilen 4 katlı bir bina bu akşam yaşanan depremin ardından boşaltıldı. Binada çatlaklar oluştuğu belirlenirken çevrede alınan güvenlik önlemleri de gözlerden kaçmadı. Tahliye edilen bina sakinlerinden bazıları komşularına bazıları ise akrabalarının yanına taşınmak zorunda kaldı.

Tahliye edilen binanın bitişiğinde oturanlar bir sakin, "2 yıl öncesinde metro inşaatı yapılırken iki tane bina yıkılmıştı. Bu akşam da deprem oldu. Binada çatlaklar oluştu. Polis içeridekileri dışarı çıkardıktan sonra eşyaları da aldırdı. Tedbir amaçlı boşaltıldı." dedi.