Montella'dan Semih Kılıçsoy'la İlgili Açıklamalar Montella'dan Semih Kılıçsoy'la İlgili Açıklamalar

Gazişehir Gaziantep Beşiktaş canlı izle! Gazişehir Gaziantep Beşiktaş maçını şifresiz canlı veren linkler haberimizde. Gazişehir Gaziantep Beşiktaş şifresiz beIN SPORTS 1, Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor canlı izle!

Süper Lig'in 4 haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda Gazişehir Gaziantep'e konuk oluyor. 14 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak ve hakem Halil Umut Meler'in yöneteceği Gazişehir Gaziantep Beşiktaş mücadelesi beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Lige Sivasspor mağlubiyeti ile başlayan ve daha sonrasında Göztepe'yi 3-0 deviren Beşiktaş geçen haftada Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak topladığı 4 puanla 9. sırada yer aldı. Gazişehir Gaziantep ise ilk hafta maçında Fenerbahçe'ye 5-0 yenildikten sonra Gençlerbirliği'ni 4-1 ile geçip son haftada Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak topladığı 4 puanla 11. sırada kendisine yer buldu.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz ile kadroya alınmayan Lens bu mücadelede forma giyemeyecekler. Gazişehir Gaziantep'te ise sakatlığı bulunan Muğdat Çelik bu mücadelede oynayamayacak.

Gazişehir FK: Günay, Tosca, Junior Morais, Oğuz, Kana Bıyık, Djilobodji, Güray, Diarra, Twumasi, Tetteh, Kayode

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Elneny, Ljajic, Dorukhan, Boyd, Nkoudou, Güven

GAZİŞEHİR GAZİANTEP BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Gazişehir Gaziantep Beşiktaş maçını şifresiz olarak Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.