Galatasaray'ı öne geçiren gol son haftaların formda oyuncusu Garry Rodriguez 'den geldi. İlk yarının böyle bitmesi beklenirken Kasımpaşa takımı tartışmalı bir penaltı golü ile maça eşitliği getirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti. Maçın ikinci yarısında oyunun hakimi Kasımpaşa oldu. İlk yarıya nazaran ikinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Kasımpaşalı futbolcular maçın son dakikalarında bir karambol pozisyonunda golü bularak maçı 2 - 1 kazandılar.

Golden Çok Asist Konuşuldu

Galatasaray şampiyonluk yarışında bu ağır mağlubiyet ile yara alırken maçta en çok konuşulan hareket Ryan Donk'un Gary Rodriguez'e yaptığı asist oldu. Kendi yarı sahasından topu alan Donk çevresindeki rakiplerini çalımladı ve topu 55 metre sürerek Garry Rodriguez'e harika bir pas attı.

Rodriguez'de bu muhteşem pası harika bir son vuruşla ağlarla buluşturdu ve takımını 1 - 0 öne geçirdi. Ancak sarı kırmızılı futbolcular üstünlüklerini kullanamadı ve maçı 2 - 1 kaybetti.

Sosyal Medya Yıkıldı

Galatasaray'ı öne geçiren goldeki asist sosyal medya üzerinden çok konuşuldu. Galatasaray taraftarları sosyal medyada golü bırak asiste bak yorumları yaparak twitter üzerinden paylaşımlarda bulunmaya başladılar. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya üzerinden özellikle golün pasını veren Ryan Donk'a sevgi gösterisinde bulunup çeşitli mesajlar yolladılar.

Yaptığı asist ile gün itibari ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden bir tanesi Ryan Donk oldu. Böylece Tudor döneminde kadroya dahi giremeyen Hollandalı orta saha oyuncusu son haftalardaki performansı ile sarı kırmızılı takımın orta sahasında kendine yer bulmuş oldu.