Bu gelişmelerin üzerinde futbol takımının Kayserispor ile oynadığı Süper lig maçında sakatlığı nedeni ile forma giyemeyen Bafetembi Gomis hakkında da basında parasını alamadığı için maça çıkmadığına dair iddialar yayınlanmıştı.

Montella'dan Semih Kılıçsoy'la İlgili Açıklamalar Montella'dan Semih Kılıçsoy'la İlgili Açıklamalar

Golcü futbolcu maçtan sonra sosyal medya üzerinden çeşitli mesajlar yayınladı. Böylece Gomis gerçekten sakat olduğunu herkese duyurdu. Bununla da yetinmeyen Gomis iddialara sert tepki verdi.

Gomis'in Para Tepkisi

Sarı kırmızılı takımın süper starı Bafetembi Gomis hakkında basında çıkan parasını alamadığı için oynamıyor iddialarına önce sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajlar ile daha sonra da Akhisar maçında attığı golden sonra yaptığı tepkiler ile kendisine atılan iftiralara cevap verdi.

Golcü futbolcu attığı golden sonra sakatlık yaşadığı bölgeyi taraftara göstererek para yüzünden oynamadığı iddialarını çürütmüş oldu.

Albayrak'ta Durumu Doğruladı

Galatasaray spor kulübünde gerçekleşen yönetim değişikliğinin ardından futbolla ilgili konularda sorumluluk alan Abdürrahim Albayrak yaşanılan olaylar ile ilgili açıklama yaparak futbolcu maaşlarının 7 ay geriden geldiğini ve futbolcuların 7 aydır maaşlarını alamadıklarını söyledi.

Yeni gelen yönetim olarak futbolculara bir takım ödemeler yapsalar da bu durumun yeterli olmadığını ve futbolculara yeni ödemelerin yapılacağını sözlerine ekledi. Abdürrahim Albayrak açıklamalarında Bafetembi Gomis'in çok iyi bir futbolcu ve çok iyi bir profesyonel olduğunu söyleyerek Gomis sakat olmasaydı Kayseri maçında oynardı.

Futbolcumuz kesinlikle sakatlık yüzünden Kayseri maçında forma giymedi. Futbolcumuza atılan para yüzünden oynamadığı iftiraları gerçeği yansıtmıyor, Gomis bu takımın en önemli parçalarından bir tanesi şeklinde açıklamalarını tamamladı.