Bu iddialar Gülben Ergen'in hayatını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Özellikle okul projesi ve rol olacağı diziden gönderilen Gülben Ergen, 3 yıldır yer aldığı reklam projesini de elinden kaçırdı.

İkinci eşi Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı iddia edilen Gülben Ergen hakkındaki iddiaları reddetmesine rağmen elindeki işleri bir bir kaybediyor.

Yıllardır büyük emek harcadığı 'Çocuklar Gülsün Diye' projesinden Milli Eğitim Bakanlığı tarafından men edilen Gülben Ergen henüz bunun üzüntüsünü yaşarken yeni başlayacak olan dizisinden çıkartıldı. Bütün bunların üzerine bir de 3 yıllık reklam projesi bitirilen Gülben Ergen ile ilgili özellikle sosyal medyada 'yasak aşkın bedeli pahalıya patladı' yorumları yapılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı 'Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında Gülben Ergen'in çalıştığı 30'dan fazla okulla ilişkisini kestiğini ve Gülben Ergen ile yaptığı protokolü iptal edildiğini paylaşmıştı. Bunun dizisinin de yalan olduğu ortaya çıkan Gülben Ergen'e bir darbe de 3 yıldır reklam yüzü olduğu markadan geldi. Beyaz Tv ekranlarındaki Söylemezsem Olmaz programında yer alan iddiaya göre Ergen'in reklam projesinden de alındığı belirtiyor.

Önümüzdeki günler Gülben Ergen için zor geçecek gibi gözüküyor. Bakalım Gülben Ergen kendisine karşı atılan bu adımlara yanıt olarak nasıl davranacak?