Hadise kısa bir süre önce yaptığı açıklama ile 'Yalnız değilim, hayatımda biri var' demişti. Hadise'nin bu açıklamasından sonra eski sevgilisi Hakan Sabancı ile tekrardan aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Star TV ekranlarının bilinen programlarından 'Duymayan Kalmasın' programının sunucularından biri olan Cengiz Semercioğlu, Hakan Sabahcı ile Hadise'nin Etiler'de bir restoranda samimi şekilde görüldüğünü açıkladı.

Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin oğlu olan Hakan Sabancı, Hülya Koçyiğit'in kızı Aslışah Alkoçlar ile bir buçuk sene kadar aşk yaşamışlardı. Hülya Koçyiğit'in kızı olan Aslışah Alkoçlar'dan ayrılan Hakan Sabancı'nın daha önce kısa süreli bir aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Hadise ile tekrardan birlikte olduğu yönünden haberler çıkmıştı.

Hadise dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddialarını resmen yalanlamış oldu.

Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından O Ses Türkiye'nin geçen yılki birincisi olan Dodan Özer ile birbirlerine aşk ile baktıkları bir fotoğrafı paylaştı.

Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not

Sosyal medya kullanıcıları bu fotoğrafın altına 'Hadise'nin kiminle aşk yaşadığı belli oldu' diye yorumlar yaparak, Hadise ile O Ses Türkiye'nin geçen seneki birincisi olan Dodan Özer'in aşk yaşadığını iddia etti.