Bir çok ünlü isimin korkulu rüyalarından olan 'sapık hayran', bu sefer de Hadise'yi buldu.

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye isimli ses yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise'nin başına sapık hayran bela oldu. Hadise'nin evine girmeye çalışan 'sapık hayran' yakalandı.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin İstinye'deki site içerisindeki evine girmeye çalışan bir sapık hayranı korku dolu anlar yaşattı. Evine girmeye çalışırken yakalanan sapık hayranı, yakalandı. Şarkıcı Hadise'nin hayranı olan sapık, Hadise'nin evine girmeye çalışırken, sitenin güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Sitenin güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirilen sapık hayran, olay yerine çağırılan polis ekiplerine teslim edildi. Konuyla ilgili karakola giden Şarkıcı Hadise, karakolda evine zorla girmeye çalışan sapık hayranından şikayetçi oldu.

Yaşanan bu olaydan çok korkan ünlü şarkıcı Hadise, ilk iş olarak kendine bir koruma tuttu.

Daha önce benzer olaylar başka ünlülerinde başına gelmişti.

Daha önce şarkıcı Ebru Gündeş'in hayranı olan Mustafa Topçu, Ebru Gündeş'in Korukent sitesindeki ofisini basmış ve iki kişiyi rehin almıştı.

Yine daha önce Hande Yener'in evine zorla girmeye çalışan Recep G. isimli kişi de son an da yakalanarak etkisiz hale getirilmişti.

Daha bir çok ünlü isimin başına böyle hayranlar bela olabiliyor. Yukarıdaki gibi bir çok örnek verilebilir.