Dün sizlerle Halil Sezai'nin babasının vefat ettiği haberini paylaşmıştık. Dün ki haberimizde babasının vefat haberini almasına rağmen konserini iptal etmeyen ve hayranlarının karşısına çıkan Halil Sezai'nin çok yorgun ve bitkin göründüğünden bahsetmiştik.

BABASINI KAYBETMESİNE RAĞMEN KONSERİNİ İPTAL ETMEMİŞTİ

Çanakkale-Bozcaada'da '18. Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali kapsamında vereceği konsere kısa bir süre kala babasının vefat ettiği haberini alan Halil Sezai, konseri iptal etmemiş ve sahneye çıkmıştı.

SAHNEDE AĞLAMIŞTI

Sahnede 'Benim Sadık Yarim Kara topraktır' türküsünü söylerken ağladığı görülen Halil Sezai yaklaşık 1 saat 15 dakika kadar sahnede kalmıştı.

HALİL SEZAİ BABASINI SON YOLCULUĞA UĞURLADI

Bugün ise Halil Sezai'nin babası toprağa verildi. Babasına son görevini yerine getirmek için Eskişehir'e giden Halil Sezai'nin oldukça üzgün olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

MEMLEKETİ ESKİŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Halil Sezai'nin ağabeyi Cenk Paracıkoğlu, kız kardeşi Duygu Paracıkoğlu ve anne Nurten Paracıkoğlu'nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

HALİL SEZAİ BABASININ CENAZE TÖRENİNDE DE AĞLADI

Halil Sezai'nin cenaze töreni sırasında hüngür hüngür ağladığı görüldü.

KOAH HASTASIYDI

Halil Sezai'nin babasının KOAH hastası olduğu ve bir süredir KOAH tedavisi gördüğü öğrenildi. KOAH hastalığına bağlı bir ölüm olduğu belirtiliyor.

Babasını kaybeden ünlü sanatçı Halil Sezai'ye başsağlığı diliyoruz.