Sesi ve gözlerinin güzelliği ile sahnelerde tanınan Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş uzun bir süreden beri gördüğü kanser tedavisini kaybederek vefat etti.

VEFAT HABERİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI

Marmara Denizi'nde Yeni Petrol Araştırmaları Marmara Denizi'nde Yeni Petrol Araştırmaları

Kanser teşhisi ile uzun bir süredir tedavi altındaki Nuray Hafiftaş'ın vefatı kamuoyunda büyük bir üzüntü yarattı. Bu sabah kaybettiğimiz ünlü sanatçı için sevenleri ve arkadaşları hastaneye koştu.

nuray

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş kolon kanseri ve karaciğer kanseri tedavisi görüyordu. Temmuz ayında büyük bir ameliyat olan Hafiftaş, en son karaciğer içir kemoterapi tedavisi görüyordu.

ÇOK KİLO VERMİŞTİ

Son paylaştığı fotoğraflarda bir hayli kilo kaybettiği gözlenen ünlü sanatçı, hayranlarından dua istemişti. Sanatçının dostlarından Müşerref Akay, Hafiftaş'ın yarın ikindi namazını müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAZİYE MESAJI YOLLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın vefatı sebebiyle mesaj yayınladı.

RAHMET VE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayınladığı mesaj şöyle: ' Türk Halk Müziği'nin değerli sesi Nuray Hafiftaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Sanatçı kişiliği ve eserleriyle, vatandaşlarımızın sevgisini kazanan; her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecek olan kıymetli sanatçımız Nuray Hafiftaş'Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.'

MÜŞERREF AKAY YALNIZ BIRAKMADI

Sanatçının yakın arkadaşlarından Müşerref Akay, 'Son ana kadar umudu vardı. Dün ile evvelki gün beraberdik. Yoğun bakıma gittiğimde dedim 'Sevgililer günü kutluyalım; tamam çok güzel olur' dedi. Sevgililer gününde gitti. O kadar sevgiyi seven biriydi ki, elimi bırakmadı bir saat sıkı sıkı tuttu. Demek o gün biz vedalaşmışız' şeklinde konuştu.