Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası kapsamında İngiltere ile karşı karşıya gelen Türkiye Ampute Milli Takımımız, son dakikada gelen gol ile İngiltere Ampute Milli Takımını 2 – 1 mağlup etti. Bu maçta aldığı galibiyet ile Ampute Futbol Şampiyonası'nı birinci olarak tamamlayarak şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Takımımız, göğsümüzü kabarttı.

Sanat dünyasından, spor dünyasından, siyaset dünyasından ve bir çok önemli dizi film oyuncusu tarafından sosyal medya paylaşımları ile takdir edilen Türkiye Ampute Milli Takımı oyuncularına Haluk Levent'ten büyük bir jest geldi.

Haluk Levent Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama ile Türkiye Ampute Milli Takımı oyuncularının çocuklarına 1 yıllık burs vereceğini duyurdu.

Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "AHBAP olarak milli takım oyuncularının (varsa) çocuklarına prim olarak 1 yıllık burs vermeye karar verdik. Elimizden bu kadar geliyor. Tebrikler milli takım" notunu paylaşarak sonuna da alkış emojisi koydu.

Haluk Levent, bu jesti karşısında herkes tarafından takdir edildi. Bir çok sosyal medya kullanıcısı Haluk Levent'i teşekkür yağmuruna tuttu.

Arda Turan'a İspanya'da Vergi Kaçırma Cezası Arda Turan'a İspanya'da Vergi Kaçırma Cezası

Haluk Levent'in bu tutumunun diğer sanatçılara ve diğer ünlü ve zengin kişilere örnek olması gerektiğini belirten sosyal medya kullanıcıları, Türkiye Ampute Milli Takımına daha fazla kişinin prim vermesi için teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Demet Akalın da yaptığı açıklama da, Türkiye Ampute Milli Takım oyuncularına 20 Bin Türk Lirası prim vereceğini açıklamıştı.