TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Medya'nın yapımcılığını yaptığı , Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan'ın sunuculuğunu yaptığı Survivor programına katılacağı iddia edilen Haluk Levent konuyla ilgili açıklamada bulunarak son noktayı koydu.

Acun Medya, Survivor yarışması için her sene iddialı iki takım kuruyor. Takımlardan biri gönüllüler takımı, diğeri ünlüler takımı oluyor. Gönüllüler takımında ünlü olmayan ama genelde sporla uğraşan kişiler oluyor. Bu kişilerin hepsinin birbirinden ilginç özellikleri oluyor. Çünkü izleyiciler, ünlüler takımındaki ünlü isimleri tanıyor, dolayısı ile Ünlüler takımı yarışmaya 1 – 0 önce başlıyor. İzleyiciler, gönüllüler takımındaki tanımadıkları bu kişileri özelliklerinden dolayı benimsemeli ki, adalet sağlanabilsin.

Ünlüler takımında ise ünlü oyuncu, şarkıcı ve sporculardan oluşan karma bir takım kuruluyor. Bu isimlerin bir kısmı çok ünlü olmasalar da, bir kısmı çok tanınan bilinen isimlerden oluşuyor. Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz sezonda Survivor yarışmasının ünlüler takımında Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç lakabıyla bilinen Furkan Kızılay, Fenerbahçe'nin eski efsanevi futbolcusu Serhat Akın, Beşiktaş'ın efsane oyuncusu İlhan Mansız gibi ünlü isimler vardı.

Bu sene de Survivor yarışmasının Ünlüler takımı için bir çok ünlü ismin adı geçiyor. Bunlardan biri de şarkıcı Haluk Levent.

Bazı haber sitelerinde şarkıcı Haluk Levent'in Survivor yarışmasının ünlüler takımında olacağını yazmışlardı. Bu haberleri gören Haluk Levent'in takipçileri de twitter üzerinden Haluk Levent'e Survivor'a katılıp katılmayacağını soruyordu.

Üst üste gelen Survivor sorularından bunalan Haluk Levent konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Haluk Levent Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; "Kabak tadı verdi. Benim Survivor'a katılma ihtimalimi düşünmeleri bile enteresan. Herkesin bir tarzı var arkadaşlar, yazmayın artık" dedi.