-Yağlı saçlara sahipseniz, ya da saçlarınız normalden daha kısa sürede yağlanıyor ve görünümü bozuluyorsa, sıkı durun size bir sırrımız var! Şampuanınızın içerisine 2-3 yemek kaşığı deniz tuzu ya da günlük sofralarımızda kullandığımız tuzdan koyun. Saçlarınızı o şampuan ile yıkadığınızda göreceksiniz ki saçlarınız çok daha geç yağlanacak ve saçlarınız çok daha geç kirlenecek.

-Artık kalın kaş ve kirpikler oldukça moda. Sizde kalın kaş ve kirpiklere sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Eski maskara şişenizi atmayın. Aloe vera bitkisini alın ve sıvısını eski maskara şişenizin içerisine doldurun. Eski maskaranızı da güzelce yıkayın. Bir ay boyunca her gece düzenli bir şekilde aloe vera bitkisinin suyunu, maskara yardımı ile kaş ve kirpiklerinize sürün. 1 ayın sonunda kaş ve kirpiklerinizin daha kalın olduğunu göreceksiniz.

-Gözünüzün etrafında halkalar mı var? Bu durum canınızı çok mu sıkıyor? Hiç canınızı sıkmayın! Kendinize güzel bir Türk kahvesi yapın. Kahvenizi keyfini çıkara çıkara için. Durun sakın kahve fincanınızı yıkamayın! Çünkü kahve fincanınızın içerisindeki telve size lazım! Kahvenizi içtikten sonra, fincanda kalan telveyi Hindistan cevizi yağı ile karıştırın ve bu karışımı gözünüzün altına ve etrafına masaj yaparak uygulayın. Bu karışımı 15 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın. Bu işlemi haftada 3-4 defa uygularsanız gözünüzün etrafındaki halkaların yok olduğunu göreceksiniz.