Her Yerde Sen 12. bölüm full izle! Her Yerde Sen 12. bölüm izle linki tek parça halinde FOX TV'de. Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın oynadığı Her Yerde Sen dizisi 12. yeni bölümü ile 6 Eylül 2019 Cuma akşamında FOX TV'de. Her Yerde Sen son bölümünde; Demir ile Selin aşkında ilk sınav gerçekleşir. Şirketteki aşk yasağı sonrasında Demir artık bir seçim yapmak durumunda kalır. Selin de Demir'in bu kararını almadan önce hem umut hem de endişe ile olanları beklemektedir.

Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında... Serkan Aslan'dan Ünlülerle Yeni Proje! Yakında...

HER YERDE SEN 12. BÖLÜM ÖZETİ

Tüm sırların ortaya dökülmesi Demir'i derinden yaralarken Demir'in tepkisi Selin için büyük bir şok olur. Selin'in üzüntüsü ile hırslanan Burak büyük bir kumar oynar. Demir hayatının kontrolünü yeniden kazanmaya uğraşırken prensiplerine sığınsa da karşısında hep Selin'i bulur. Eve gelen sürpriz bir ziyaretçi ile kırılıp dökülen ilişkileri arasında bir yol ararlarken arka arkaya gelen darbeler Demir'i zayıflatır. Ancak en zayıf olduğu anda yanında yeni bir güç bulacaktır.

HER YERDE SEN 12. SON BÖLÜM İZLE